Max Factor Miracle Contouring paleta pentru contur facial

2×
Max Factor Miracle Contouring paleta pentru contur facial
Max Factor Miracle Contouring paleta pentru contur facial
30 g

Cod: MXF02021 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Max Factor Miracle Contouring
Caracteristici

Conturarea este un joc de lumini și umbre, care creează fața ideală. Cu ajutorul paletei, vă puteți accentua pomeții, subția optic fața și pune în valoare atuurile. Paleta pentru contururi faciale Max Factor Miracle Contouring conține 8 nuanțe ușor de combinat. Textura cremoasă se întinde ușor și permite crearea unor tranziții naturale. Tonurile deschise iluminează frumos tenul.

Caracteristici:

  • conferă chipului contururi mai intense, simetrie, un aspect mai îngust și o strălucire radiantă
  • textura cremoasă se întinde și se estompează ușor, pentru un efect natural
  • culorile permit realizarea unei tranziții naturale
  • nuanțele pot fi combinate

Aplicare:
Se aplică pe față, cu aplicatorul din spumă. Tonurile închise pe zonele unde cad umbrele, cum ar fi cea de sub pomeți, pe marginile nasului și pe locurile care reflectă în mod natural lumina, pentru un aspect radiant. Folosiți celelalte nuanțe pentru a crea tranziții continue între deschis și închis.

Caracteristici

Culoare
maro, portocaliu, nud

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Miracle Contouring2