Max Factor False Lash Epic mascara cu rotatie pentru o buna definire a genelor

Max Factor False Lash Epic mascara cu rotatie pentru o buna definire a genelor
Max Factor False Lash Epic mascara cu rotatie pentru o buna definire a genelor
culoare Black 13.1 ml
33RON

33,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: MXF1787 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Max Factor False Lash Epic
Caracteristici

Un singur strat este suficient pentru a oferi genelor dvs. volum și lungime. Rimelul pentru curbarea și separarea genelor Max Factor False Lash Effect Epic dispune o perie specială, cu un capăt rotunjit, care ajunge și la genele fine din colțul ochiului și creează un superb evantai de gene lungi și curbate.

Caracteristici:

  • peria cu formă specială rimelează și cele mai fine gene
  • fibrele periei separă și definesc perfect genele
  • pigmentul intens asigură o culoare neagră saturată
  • un singur strat este suficient pentru a crea efectul de gene false
  • conferă genelor volum intens și lungime amețitoare

Aplicare:
Rimelul se aplică cu peria, perpendicular pe linia genelor și se perie. Pentru un efect intens, aplicați al doilea strat de rimel.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor False Lash Epic