Max Factor 2000 Calorie Curl Addict mascara pentru volum si curbare

5×
Max Factor 2000 Calorie Curl Addict mascara pentru volum si curbare
Max Factor 2000 Calorie Curl Addict mascara pentru volum si curbare
culoare Black 11 ml
16RON

145,45RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MXF1870 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 16.05.2021

Descriere Max Factor 2000 Calorie Curl Addict
Caracteristici

Cu rimelul Max Factor 2000 Calorie Curl Addict, întoarceți genele la fel de bine ca și cu cleștele. Peria special curbată captează genele de la rădăcini, iar perii denși învelesc perfect fiecare geană cu vopsea, pentru a crea un volum maxim.

Caracteristici:

  • întoarce genele de la rădăcini, precis și eficient
  • conferă genelor un volum maxim, fără a le încărca
  • intensifică instantaneu privirea
  • se aplică ușor și se usucă rapid

Mod de aplicare:
Rimelul se aplică pe gene prin tușe delicate, de la rădăcini la vârfuri. Pentru un plus de intensitate, se aplică mai multe straturi.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare, pentru volum

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor 2000 Calorie Curl Addict5