Marc Jacobs Daisy Eau So Fresheau de toilette pentru femei

10×
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh eau de toilette pentru femei
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
459RON

Economisiți 38%
125 ml
286RON

Cod: MAJ0044 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.04.2020

Descriere parfum Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
Compoziție

Apa de toaletă Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh este ca o plimbare romantică printr-o poiană înflorită. Lasă-te și tu inspirată de aroma celor mai selecte flori!

  • un parfum dulce, de flori și fructe
  • pentru o femeie elegantă
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutul este dulce și răcoritor - o combinație de zmeură delicioasă, cu grepfrut, pară și tonuri verzi, ușoare. Inima florală elegantă conține esențe de iasomie, de trandafiri sălbatici, de violete, de delicate flori de măr și de lici. Baza combină moscul senzual, cu prunele aromatice și cu lemnul cald de cedru.

Povestea parfumului
Apa de toaletă este o fermecătoare reinterpretare a clasicului parfum Daisy, într-o versiune cu o aromă de fructe mai intensă și mai amuzantă. Femeia pentru care a fost creat parfumul Daisy Eau So Fresh este delicată și energică, sofisticată dar nu prea serioasă, o femeie care iubește viața. Parfumul a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
zmeura, tonuri verzi, para, grapefruit
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, flori de mar, iasomie, litchi chinensis, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
virginia cedru, pruna, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Marc Jacobs

Designerul american Marc Jacobs transcende limitele modei universale, de peste un sfert de secol. Creațiile sale sunt unice, imprevizibile și pline de inspirație. Secretul succesului său constă în curajul de a înota împotriva curentului și de a descoperi frumuseți neașteptate.

Marc Jacobs s-a născut în anii ’60, la New York și a studiat la Parson's School of Design. În 1986 lansa deja prima colecție care-i purta numele, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr designer premiat din lume. Anii ‘90 i-au adus lui Marc Jacobs succes după succes. A fondat primul brand propriu, iar ulterior a fost numit Director de Creație al casei de modă Louis Vuitton, unde a creat și a prezentat prima colecție pret-a-porter din istoria companiei. Din anul 2013 se dedică exclusiv creațiilor proprii.

Stilul său unic a pătruns treptat și în universul frumuseții. Și aici, Marc Jacobs consideră că parfumul, la fel ca și moda, poate și trebuie să exprime individualitatea și personalitatea celui care-l folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Printre creațiile sale emblematice se numără parfumul Marc Jacobs Daisy, cu faimosul său flacon decorat cu flori și recentul succes Marc Jacobs Decadence, al cărui flacon ca o poșetă verde smarald, decorată cu un lanț auriu, simbolizează opulența Glamour.

Rating Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

tracking pixel