Mancera Black To BlackEau de Parfum unisex

3×
Mancera Black To Black Eau de Parfum unisex
Mancera Black To Black Eau de Parfum unisex
120 ml

Cod: MCR0145 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Mancera Black To Black
Compoziție

Descoperiți parfumul unic, cu acorduri de piele, potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei! Apa de parfum Black to Black, face parte din colecția limitată din Orientul Mijlociu a mărcii de nișă Mancera. Se remarcă cel mai bine în serile de toamnă și iarnă. Acest parfum va fi apreciat de femeile și bărbații cărora le plac aromele intense, în special cele cu o latură puternică, condimentată.

  • parfum cu acorduri de piele
  • potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Compoziția parfumată se deschide cu note de bergamotă, șofran și cuișoare. Trandafirii, iasomia, patchouli și chihlimbarul, se ascund în inima aromei, iar baza este compusă din tonuri de piele, mosc, lemn de santal și lemn de agar. Rezultatul este un miros extrem de atrăgător, cald și senzual, cu un caracter puternic.

Povestea parfumului
Apa de parfum a fost creată de renumitul designer de parfumuri Pierre Montale.

Pe lângă aroma uluitoare, toate parfumurile Mancera vor impresiona și prin ambalajul lor atractiv. Sticla inspirată de stiulul Art Deco, impresionează prin designul său curat și conținutul auriu. Este completat de o cutie neagră elegantă.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cuisoare, bergamota, sofran
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, trandafir, iasomie, cihlimbar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, mosc alb, agar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Mancera

p>Parfumurile de nişă Mancera ascund în sine magia Orientului, a soarelui, a deşertului şi a luxului etern. În compoziţia acestora găsiţi cele mai bune şi mai scumpe materii prime, cum ar fi lemnul de agar, răşina, pielea şi altele. Cu parfumurile Mancera veți experimenta luxul și unicitatea.
Brandul Mancera a fost fondat în anul 2008, la Paris, la iniţiativa uneia dintre cele mai mari companii de distribuţie din Golful Persic, Al Athar. Parfumurile de nişă Mancera sunt special create pentru toţi iubitorii parfumurilor orientale şi ai culturii arabe.
În afară de ingredientele rafinate, parfumurile de nişă Mancera sunt excepţionale şi datorită flacoanelor de lux, care sunt fabricate din sticlă de cea mai înaltă calitate. Răsfăţaţi-vă cu o adevărată experienţă de lux, folosind parfumurile originale de nişă Mancera!  

Rating Mancera Black To Black3