Sutiene pentru alăptare

Cele mai comode sutiene de alăptat

Bucurați-vă de perioada alăptării, în confort deplin! Sutienul pentru alăptare este o lenjerie de corp funcțională, apreciată atât de gravide în ultimul trimestru de sarcină, cât și de proaspetele mămici. Sutienele de maternitate și de alăptare oferă o susținere adecvată, sunt respirabile și se adaptează perfect la fluctuațiile mărimii sânilor în timpul zilei. Asigură confortul sânilor sensibili și facilitează alăptarea, datorită cupelor detașabile. Vă ajutăm să alegeți un sutien pentru alăptare perfect adaptat nevoilor dvs.

Sutiene de maternitate și sutiene pentru alăptare – avantaje

 • Datorită proprietăților absorbante, împiedică pătarea hainelor cu lapte matern.
 • Își mențin forma și se adaptează fluctuațiilor din timpul zilei.
 • Bretelele late, prinderea reglabilă și materialele elastice și moi oferă sânilor sensibili o susținere perfectă.
 • Cupele detașabile permit o alăptare ușoară, oricând și oriunde.
 • Au spațiu suficient pentru absorbante pentru sutien și pentru protectoare pentru mamelon.
 • Sutienul pentru alăptare este discret, confortabil și practic.

De unde cumpărați un sutien pentru alăptare

Perioada ideală pentru achiziția sutienului pentru alăptare este de aproximativ o săptămână după naștere, când se stabilizează lactația și mărimea sânului. De reținut însă că forma și volumul sânilor încep să se modifice încă din timpul sarcinii (luna a 5-a), moment în care apelați la sutienul de maternitate. Acesta vă va oferi confortul necesar în perioada de dinaintea nașterii, când un sutien clasic poate părea incomod.

Cum alegeți un sutien pentru alăptare

La alegerea sutienului pentru alăptare potrivit, țineți cont de mărimea corectă, de respirabilitatea și de rezistența materialului și de funcționalitatea generală a lenjeriei.

Tipuri de sutiene pentru alăptare:

 • Sutienul pentru alăptare, fără cusături nu împovărează și nu irită sânii sensibili.
 • Sutienul pentru alăptare, fără balene este potrivit mai ales în primele șase luni, când alăptările sunt foarte frecvente, iar producția de lapte se stabilizează.
 • Sutienul pentru alăptare, din dantelă sau sutienul pentru alăptare, cu balene sunt potrivite atunci când alăptați mai rar, iar sânul este mai puțin sensibil.
 • Sutienul de noapte pentru alăptare este adaptat unui somn confortabil și unei alăptări ușoare pe timpul nopții.
 • Sutienul de sport pentru alăptare este fără cusături și se îmbracă peste cap, oferind un confort maxim în timpul sportului.
 • Furoul pentru alăptare combină un sutien cu cupe detașabile cu un furou din material elastic, care, în același timp, mărește fermitatea abdomenului.

Mărimea sutienului pentru alăptare

După naștere, sânii se măresc, de regulă, cu una sau două mărimi. Alegeți sutienul pentru alăptare astfel încât nici cupele, nici balenele și nici circumferința sutienului să nu vă strângă. În plus, cupele trebuie să aibă suficient spațiu pentru inserțiile absorbante pentru sutien. Nu alegeți însă un sutien pentru alăptare prea mare, deoarece își pierde funcționalitatea.

Materialul sutienului pentru alăptare

 • Alegeți materialul sutienului pentru alăptare în funcție de cele cu care erați obișnuită înainte de a naște.
 • Materialele elastice sunt suficient de flexibile, fiind și foarte stabile ca formă și culoare.
 • Sutienul pentru alăptare din bumbac este respirabil și se poate fierbe, pentru o sterilizare perfectă.

Alăptarea este mult mai ușoară și mai practică, datorită sutienelor pentru alăptare din materiale plăcute! La notino.ro vă oferim cele mai utile produse pentru gravide și pentru mamele care alăptează, cum ar fi chiloții postnatali, bandajele postnatale, cosmetice pentru gravide și pompe de sân. Alegeți chiar astăzi!