Makeup Revolution X Roxxsauruspaletă de farduri pentru obraji

6×
Makeup Revolution X Roxxsaurus paletă de farduri pentru obraji
Makeup Revolution X Roxxsaurus paletă de farduri pentru obraji
Economisiți
63RON

Economisiți 21%
8 x 2,5 g
50RON

Cod: MUR08166 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descrierea produsului Makeup Revolution X Roxxsaurus

Paleta pentru conturarea feței Makeup Revolution X Roxxsaurus evidențiază contururile chipului și asigură un fond de ten fermecător, cu aspect profesional.

Caracteristici:

  • evidențiază contururile feței
  • Iluminează
  • textură cremoasă
  • ușor de aplicat
  • pentru rezistență de lungă durată

Cum se utilizează:
Se aplică pe zonele feței care necesită accentuare și iluminare. Pentru definirea feței și evidențierea contururilor, se va aplica pe părțile laterale ale frunții, sub pomeți, în josul bărbiei și pe marginile nasului.

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution X Roxxsaurus