Makeup Revolution Laminate Brow creion gel pentru sprancene

Makeup Revolution Laminate Brow creion gel pentru sprancene
Makeup Revolution Laminate Brow creion gel pentru sprancene
Nou
culoare Granite 2.1 g
43RON

43,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: MUR09947 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.05.2021
Ridicare personală
miercuri 19.05.2021

Descriere Makeup Revolution Laminate Brow
Caracteristici

Sprâncenele elegant modelate evidențiază imediat frumusețea naturală, deoarece încadrează întreaga față. Pentru un chip perfect, un simplu gest este suficient. Rimelul pentru sprâncene Makeup Revolution Laminate Brow accentuează și fixează genele, într-un singur pas.

Caracteristici:

  • evidențiază sprâncenele și le pune în valoare frumusețea naturală
  • colorează sprâncenele puțin pronunțate
  • accentuează fiecare fir din sprânceană, cu o nuanță naturală

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Folosind tușe scurte, se trasează și se completează sprâncenele în forma dorită. Periați de mai multe ori firele sprâncenelor, modelându-le totodată în forma dorită.

Caracteristici

Culoare
castaniu deschis, castaniu

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Laminate Brow