Makeup Revolution Crushed Pearl Pigments umbre moi extrem de pigmentate

Makeup Revolution Crushed Pearl Pigments umbre moi extrem de pigmentate
Makeup Revolution Crushed Pearl Pigments umbre moi extrem de pigmentate
culoare Savage 1.6 g

Cod: MUR06012 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Makeup Revolution Crushed Pearl Pigments
Caracteristici

Fardurile de pleoape vrac Makeup Revolution Crushed Pearl Pigments se disting printr-o pigmentare intensă, care conferă machiajului un look cu totul deosebit.

Caracteristici:

  • sunt bogat pigmentate, pentru un efect strălucitor
  • rezistă pe pleoape întreaga zi, datorită formulei cu rezistență îndelungată
  • nu migrează și nu cad de pe pleoape

Mod de aplicare:
Folosind o perie sintetică sau degetul, se aplică pe pleoape cantitatea de pigment necesară. Pentru un efect mai intens, se aplică mai multe straturi.

Caracteristici

Culoare
vișiniu
Efect
metalic

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Crushed Pearl Pigments