Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette pentru femei

1×
Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette pentru femei
Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
484RON

Economisiți 34%
100 ml
318RON

318RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LNR00179 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Maison Margiela Replica Beach Walk
Compoziție

Să închideți ochii și să vă treziți imediat pe plajă… cine nu și-ar dori. Dar, dacă visul nu este suficient, încercați apa de toaletă pentru femei Maison Margiela Replica Beach Walk. Cu acest parfum, veți simți imediat nisipul fierbinte sub picioare, veți auzi freamătul oceanului și veți lăsa, cu încântare, briza mării să se joace cu părul dvs.

  • un parfum floral, ca iluminat de soarele de vară
  • perfect mai ales pentru vară și pentru zi
  • face parte din colecția Replica, inspirată de amintiri împărtășite

Compoziția parfumului
Debutul dulce și proaspăt aparține notelor citrice, de bergamotă și de lămâie, presărate cu puțin piper roz. Povestea de vară continuă cu tonuri exotice de ylang-ylang, lapte de cocos și prospețimea acordului acvatic Transluzone. Finalul lemnos, dulce și cald se datorează unui trio fascinant: cedru, mosc și benzoin.

Povestea parfumului
Conceptul parfumului Maison Margiela Replica Beach Walk, o zi de vară pe o plajă nisipoasă, este o amintire transpusă într-o aromă. Ideea centrală a colecției Replica este reprezentată de imagini și emoții pe care le-am trăit și care, acum, fac parte din trecutul nostru.

Flaconul amintește de sticluțele clasice de la farmacie, care corespund imaginii brandului Maison Margiela. Informațiile de pe eticheta minimalistă, de bumbac, precizează conținutul fiecărui parfum. Flaconul și conținutul său alcătuiesc o experiență senzorială complexă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, piper roz, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lapte de cocos, Ylang-Ylang, Transluzone
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, cedru, mosc
Grupe de parfumuri
acvatice

Rating Maison Margiela Replica Beach Walk1