Maison Berger Paris Matali Crasset aroma difuzor cu rezervã II. Transparent

Maison Berger Paris Matali Crasset aroma difuzor cu rezervã II. Transparent
Maison Berger Paris Matali Crasset aroma difuzor cu rezervã II. Transparent
180 ml

Cod: LBP01033 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Maison Berger Paris Matali Crasset
Compoziție

Difuzorul de aromă Maison Berger Paris Matali Crasset este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • parfum proaspăt

Cum se utilizează:
Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Categoria parfumurilor de interior
ierboase, fresh
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Maison Berger Paris Matali Crasset