L’Oréal Professionnel Tecni.Art PLIspray fixativ cu protectie termica

3×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art PLI spray fixativ cu protectie termica
L’Oréal Professionnel Tecni.Art PLI spray fixativ cu protectie termica
190 ml

Cod: LOP3105 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Vă oferim cadou o mască de păr la 75 ml și un șampon la 100 ml pentru întărirea părului, din colecția Inforce, la cumpărături L’Oréal Professionnel de minim 155 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Tecni.Art PLI
Caracteristici

Produsul cu protecție termică L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift asigură protejarea eficientă a părului împotriva deteriorării cauzate de coafarea la temperaturi înalte.

Caracteristici:

  • oferă o protecție eficientă a părului, în timpul tratamentului termic
  • asigură o fixare lejeră
  • conferă volum

Cum se utilizează:
Se pulverizează pe păr o cantitate rezonabilă, înainte de uscarea cu foehnul, de ondulare sau de întindere cu placa.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
Protecție termică

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art PLI