L’Oréal Professionnel Steampod lapte de estompare pentru netezirea parului

4×
L’Oréal Professionnel Steampod lapte de estompare pentru netezirea parului
L’Oréal Professionnel Steampod lapte de estompare pentru netezirea parului
150 ml

Cod: LOP3689 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Steampod
Caracteristici

Visați la un păr regenerat, frumos și lucios? Descoperiți laptele de netezire pentru tratamente termice, de la L’Oréal Professionnel.

Ingredientul cu cheratină vegetală din acest lapte este activat și răspândit de aburul plăcii SteamPod. Părul nu este doar protejat împotriva căldurii, ci și moale la atingere, ferm și bine hrănit.

Caracteristici:

  • are efect de netezire
  • protecție termică până la 210 °C
  • îndreaptă părul, care rezistă drept mult timp
  • protejează culoarea
  • creat special pentru placa cu aburi SteamPod 3.0

Ingrediente:

Tehnologia Pro-Keratin (activată de abur) - întărește fibra părului în timpul tratamentului termic și după aceea

Aplicare:

Înainte de uscarea părului, aplicați o cantitate de loțiune cât o monedă pe părul umed și pe vârfuri, evitând rădăcinile. După uscarea părului, modelați-l cu placa profesională SteamPod, care activează ingredientele loțiunii, pentru maximizarea rezultatelor. Părul devine mai neted la atingere, nu se electrizează și se menține în mod durabil drept sau ondulat, după cum a fost modelat.

Sfatul nostru:

Pentru strălucire maximă, completați crema cu serul protector SteamPod. Aplicați serul după modelarea întregii coafuri cu placa.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipuri de păr
păr fin
Efect
Strălucire și finețe, Protecție termică, netezirea părului, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Steampod4