L’Oréal Professionnel Steampod crema de uniformizare si estompare pentru modelarea termica a parului

14×
L’Oréal Professionnel Steampod crema de uniformizare si estompare pentru modelarea termica a parului
L’Oréal Professionnel Steampod crema de uniformizare si estompare pentru modelarea termica a parului
Promoție
150 ml
36RON

24,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LOP3688 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
marți 22.06.2021

Descriere L’Oréal Professionnel Steampod
Caracteristici

Vreți ca părul dvs. să fie îngrijit doar de profesioniști? Descoperiți crema regeneratoare L’Oréal Professionnel. Cu compoziția sa protectoare, aceasta este special concepută pentru a fi folosită înaintea tratamentului termic cu placa profesională SteamPod, care garantează un păr neted și strălucitor.

Ingredientul cu cheratină vegetală din această cremă este activat și răspândit de abur. Părul nu este doar protejat împotriva căldurii, ci și moale la atingere, ferm și bine hrănit.

Caracteristici:

  • părul devine mătăsos
  • protejează părul împotriva deteriorării
  • oferă protecție termică până la 210°C
  • îndreaptă părul, iar acesta rezistă drept mult timp
  • protejează culoarea părului
  • dezvoltat special pentru placa cu abur SteamPod 3.0

Ingrediente:

Tehnologia Pro-Keratin (activată de abur) - întărește fibra părului în timpul tratamentului termic și după acesta

Mod de aplicare:
Înainte de uscarea părului, aplicați o cantitate de cremă cât o monedă pe părul umed și pe vârfuri, evitând rădăcinile. După uscarea părului, modelați-l cu placa profesională SteamPod, care activează ingredientele cremei, pentru maximizarea rezultatelor. Părul devine mai neted la atingere, nu se încrețește și se menține o perioadă mai lungă drept sau ondulat, după cum a fost modelat.

Sfatul nostru:
Pentru o strălucire maximă, completați laptele cu serul protector SteamPod. Aplicați serul după modelarea coafurii cu placa.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Densitate și vitalitate, Protecție termică, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr uscat

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Steampod14