L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry pudră sub formă de spray și extra volum

3×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry pudră sub formă de spray și extra volum
L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry pudră sub formă de spray și extra volum
250 ml

Cod: LOP07755 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Professionnel de peste 140 RON și primiți cadou un fixativ de păr pentru fixare puternică la 75 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry
Caracteristici

Finisați perfect orice coafură, uitând de părul fin și pleoștit. Spray-ul cu pudră pentru extra volum L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry creează instantaneu un volum 3D cu aspect natural al părului, de la rădăcini până la vârfuri. Ridicați orice coafură cu câteva apăsări pe pulverizator și bucurați-vă de un volum intens, care rezistă ore în șir.

Caracteristici:

  • asigură un volum 3D durabil, pe toată lungimea părului
  • după aplicare, părul are o textură netedă și un finisaj mat
  • se aplică ușor, în câteva secunde

Ingrediente:

  • pudră minerală – nu lasă urme prăfuite pe păr

Aplicare:
Agitați bine înainte de fiecare utilizare. Pulverizați spray-ul uniform pe locul oriunde doriți să măriți volumul. Pentru un aspect 100 % natural, periați bine excesul de produs din păr.

Sfat Notino:
Pentru o îngrijire complexă a părului, încercați și șamponul purificator, balsamul nutritiv sau spray-ul pentru volum de la rădăcini din aceeași gamă, L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipuri de păr
păr fin
Efect
păr voluminos
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Lungimea părului
păr lung
Grad de fixare
fixare medie

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry3