L’Oréal Professionnel Inoa Post sampon pentru regenerare dupa vopsire

11×
L’Oréal Professionnel Inoa Post sampon pentru regenerare dupa vopsire
L’Oréal Professionnel Inoa Post sampon pentru regenerare dupa vopsire
1500 ml

Cod: LOP0133 | Acest produs este momentan indisponibil

Destinată numai pentru uz profesional

Produsul trebuie agitat înainte de folosire pentru a vă putea bucura de întreaga consistență a acestuia. Acest lucru este necesar, de asemenea, pentru a preveni posibila înfundare a pompei. Pompa o puteți găsi AICI.  

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Professionnel de peste 140 RON și primiți cadou un fixativ de păr pentru fixare puternică la 75 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere L’Oréal Professionnel Inoa Post
Caracteristici

Extrageți maximum din vopsirea părului! Șamponul regenerator după vopsire, L’Oréal Professionnel Inoa Post a fost conceput special pentru susținerea efectului vopselei Inoa. Un accesoriu isteț, pentru o culoare extraordinară.

Caracteristici:

  • spală delicat părul vopsit și scalpul
  • mărește eficiența și intensitatea vopselei Inoa
  • îndepărtează resturile de vopsea
  • echilibrează scalpul
  • dă strălucire părului
  • îngrijește părul

Aplicare:
Pentru un rezultat perfect, șamponați părul de 2 ori, clătind de fiecare dată bine cu apă.

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit
Efect
regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par uscat

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Inoa Post11