L’Oréal Professionnel Infiniumspray de păr profesional, cu fixare foarte puternică

49×
L’Oréal Professionnel Infinium spray de păr profesional, cu fixare foarte puternică
L’Oréal Professionnel Infinium spray de păr profesional, cu fixare foarte puternică
Livrare gratuită
500 ml
29RON

Cod: LOP2387 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse L’Oréal Professionnel de minim 140 RON și vă oferim cadou crema de păr protectoare Mythic Oil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.04.2020

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Infinium
Caracteristici

Vă doriți o coafură care să reziste perfect ore în șir? Sprayul de păr profesional, cu fixare foarte puternică, L’Oréal Professionnel Infinium are grijă ca fiecare fir să stea la locul său. Este potrivit și pentru coafuri festive sau mai complicate, cărora le oferă o fixare maximă. În câteva secunde, lacul disciplinează părul, fixând firele rebele care flutură, astfel încât dvs. vă puteți bucura de distracție, fără să vă faceți griji de cum arată coafura.

Caracteristici:

  • fortifică intens părul

  • fixează durabil coafura

  • ideal și pentru coafuri mai complicate

  • rezistă la umezeală

  • nu lasă o peliculă lipicioasă

  • conferă volum părului

  • nu încarcă părul

Aplicare:
Agitați bine doza înainte de utilizare. Pulverizați pe păr, de la o distanță de 20 centimetri și ajustați coafura după dorință. Pentru un plus de volum, pulverizați lacul pe rădăcinile părului.

Caracteristici

Efect
Fixare, fermitate

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Infinium

tracking pixel