L’Oréal Paris Lumi Magique

baza de machiaj iluminatoare

2×
L’Oréal Paris Lumi Magique baza de machiaj iluminatoare
L’Oréal Paris Lumi Magique baza de machiaj iluminatoare
20 ml

Cod: LOR2402 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON vă puteți alege în coșul de cumpărături un cadou din oferta noastră specială cu cadouri de vară.
L’Oréal Paris Lumi Magique
20 ml

Descrierea produsului L’Oréal Paris Lumi Magique

Baza de fond de ten L’Oréal Paris Lumi Magique netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.

Caracteristici:

  • Iluminează
  • efect de lungă durată
  • pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de ten

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand L’Oréal Paris

Cosmetice L'Oreal Paris | L'Oréal Paris este probabil cea mai faimoasa companie franceza de cosmetice din lume. Marca dateaza din 1907, atunci cand un tanar chimist Schueller Eugène a descoperit un produs de colorare a părului. Acest produs discret a dat un impuls suplimentar la inceput, iar prin testele de laborator s-a ajuns la o gama completa de produse noi si imbunatatite, care ar putea fi aplicate si pe corpul feminin. L'Oréal Paris a extins centrele de cercetare in doar cateva orase mari din lume. Astazi puteti regasi sub brandul L'Oréal Paris creme de fata, produse pentru par, parfumuri, dar si produse de make-up si altele.