L’Oréal Paris Color Riche Shineruj gloss

4×
L’Oréal Paris Color Riche Shine ruj gloss
L’Oréal Paris Color Riche Shine ruj gloss

Descrierea produsului L’Oréal Paris Color Riche Shine
Caracteristici

Fiți seducătoare, datorită buzelor strălucitoare ca un cristal. Rujul foarte lucios L'Oréal Paris Color Riche Shine este bogat în uleiuri, care îi conferă o textură deosebit de confortabilă și un efect sclipitor. De la prima trecere, buzele dvs. vor fi intens pigmentate, hidratate și, mai ales, super glossy.

Ambalajul ca de cristal devine mândria oricărei genți cosmetice. Rujul dispune de o gamă vastă de nuanțe, atât naturale cât și nebunatice, cu care puteți crea fără probleme orice look doriți.

Caracteristici:

  • pentru un aspect radiant și glossy
  • hidratează buzele timp de 12 ore
  • cu pigmentare intensă
  • textura uleioasă este plăcută pe buze

Ingrediente:

  • ulei – pentru nutriția intensă a buzelor și un plus de confort

Mod de utilizare:
Aplicați rujul mai întâi pe centrul buzei de sus, apăsați ușor și umpleți marginile. La final, mai aplicați încă un strat. Pentru un plus de strălucire, completați cu un gloss de buze.

Caracteristici

Culoare
nud
Efect
strălucitor

Despre brand L’Oréal Paris

Cosmetice L'Oreal Paris | L'Oréal Paris este probabil cea mai faimoasa companie franceza de cosmetice din lume. Marca dateaza din 1907, atunci cand un tanar chimist Schueller Eugène a descoperit un produs de colorare a părului. Acest produs discret a dat un impuls suplimentar la inceput, iar prin testele de laborator s-a ajuns la o gama completa de produse noi si imbunatatite, care ar putea fi aplicate si pe corpul feminin. L'Oréal Paris a extins centrele de cercetare in doar cateva orase mari din lume. Astazi puteti regasi sub brandul L'Oréal Paris creme de fata, produse pentru par, parfumuri, dar si produse de make-up si altele.

Rating L’Oréal Paris Color Riche Shine4