Le Couvent Maison de Parfum Cologne Botanique Absolue Aqua Millefolia eau de cologne unisex

Le Couvent Maison de Parfum Cologne Botanique Absolue Aqua Millefolia eau de cologne unisex
Le Couvent Maison de Parfum Cologne Botanique Absolue Aqua Millefolia eau de cologne unisex
Livrare gratuită
100 ml
302RON

302,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LCM03204 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 07.05.2021

Descriere Le Couvent Maison de Parfum Cologne Botanique Absolue Aqua Millefolia
Compoziție

Visați la o experiență senzorială de-a dreptul de neuitat? Apa de colonie unisex Le Couvent Maison de Parfum Cologne Botanique Absolue Aqua Millefolia vi-o va oferi, oriunde și oricând veți dori, deoarece aceasta a fost inspirată de Grădinile suspendate ale Semiramidei, în timpul unei ploi de vară. Imaginați-vă perfecțiunea sa.

  • un parfum citric scânteios, pentru bărbați și femei
  • noutatea anului 2020
  • 100 % vegan, conține 88 % ingrediente de origine naturală

Compoziția parfumului
Încă de la început, vă va izbi mirosul proaspăt de citrice, învăluit, de departe, de tonurile de mentă. Urmează apoi verbena, cu mirosul său îmbătător și citric; de asemenea, veți simți vag și o notă picantă, de cardamom. Compoziția parfumului este adusă spre perfecțiune de lemnul de guaiac, cu care veți face cunoștință la nota finală.

Povestea parfumului
Colecția Colognes Botaniques Absolues vă invită la un tur al celor mai superbe grădini din lume. Din această colecție face parte și parfumul Aqua Millefolia. Jean-Claude Ellena, directorul de creație de la Le Couvent, vă face cunoștință, prin fiecare parfum, cu o grădină specială, prin faptul că fiecare apă de colonie are o culoare specifică, ingrediente diferite și, ca rezultat, caracteristici unice.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
verbena, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cardamom, galbanum
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Grupe de parfumuri
citrice, verzi

Rating Le Couvent Maison de Parfum Cologne Botanique Absolue Aqua Millefolia