Lancôme Ombre Hypnôse Stylo

creion de ochi lunga durata

Lancôme Ombre Hypnôse Stylo creion de ochi lunga durata
Lancôme Ombre Hypnôse Stylo creion de ochi lunga durata
Lancôme Ombre Hypnôse Stylo creion de ochi lunga durata
culoare 01 Or Inoubliable 1,4 g
106RON

Cod: LAM3757 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți, 19.02.2019
Ridicare personală
marți, 19.02.2019
Lancôme Ombre Hypnôse Stylo
culoare 01 Or Inoubliable 1,4 g | 106RON

Descriere cosmetice Lancôme Ombre Hypnôse Stylo

Fardul de pleoape Lancôme Ombre Hypnôse Stylo permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten.

Caracteristici:

  • pentru o rezistență de lungă durată
  • ușor de aplicat
  • ușor de estompat

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

free delivery