Skip to main content

LancômeLe Lip Liner creion contur pentru buze, waterproof cu pensula

Lancôme Le Lip Liner creion contur pentru buze, waterproof cu pensula
Lancôme Le Lip Liner creion contur pentru buze, waterproof cu pensula
Economisiți
95RON

Economisiți 9%
culoare 00 Universelle 1.2 g
86RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 7.166,67RON / 100 g, incl. TVA | Cod: LAM5412
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Obțineți buze senzuale și pline de volum. Conceput cu două capete pentru a obține rezultatul perfect, creionul de buze Lancôme Le Lip Liner alunecă ușor pe buze datorită texturii sale cremoase, oferind astfel o aplicare fără efort. Acesta conturează buzele, le oferă volum și prelungește durata purtării rujului. Fie că îl purtați singur sau alături de alte produse, creionul are o rezistență prelungită la apă, pete sau transfer, fiind un produs extrem de ușor de aplicat și confortabil pe tot parcursul zilei.

Caracteristici:

  • conține două capete pentru aplicare precisă
  • produs rezistent la apă, pete și transfer
  • prelungește rezistența rujului
  • conturează perfect buzele
  • confortabil la purtare
  • alunecă ușor pe buze
  • textură cremoasă

Aplicare:
Conturați buzele cu vârful colorat al creionului, ulterior întindeți cu ajutorul capătului tip pensulă.

Sfat Notino:
Purtați creionul singur sau în combinație cu un alt produs pentru buze. Pentru a obține un efect de mărire conturați colțurile exterioare cu o nuanță mai închisă decât cea a buzelor.

Caracteristici

Efect
rezistent la apă

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.