Lancôme La Vie Est Belle

lapte de corp pentru femei 200 ml

4×
Lancôme La Vie Est Belle lapte de corp pentru femei 200 ml
Lancôme La Vie Est Belle lapte de corp pentru femei 200 ml
Livrare gratuită
lapte de corp pentru femei 200 ml
189RON

Cod: LAM0617 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
marți 27.08.2019
Lancôme La Vie Est Belle
lapte de corp pentru femei 200 ml | 189RON

Descriere parfum Lancôme La Vie Est Belle

Loțiunea de corp Lancôme La Vie Est Belle La Vie Est Belle completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme La Vie Est Belle

Adaugă o nouă recenzie

4.0
4 Evaluare
3
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală