Lancôme Hypnôse Drama set cadou

1×
Lancôme Hypnôse Drama set cadou
Lancôme Hypnôse Drama set cadou

Cod: LAM10828 | Acest produs este momentan indisponibil

Lancôme Hypnôse Drama Mascara pentru volum si separare + Le Crayon Khôl eyeliner khol + Bi-Facil demachiant pentru ochi pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila 30 ml

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse pentru îngrijirea pielii Lancôme de minim 290 RON și primiți cadou un set de lux cu miniaturi.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Lancôme Hypnôse Drama
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Lancôme Hypnôse Drama. Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Lancôme Hypnôse Drama Mascara pentru volum si separare
  • Le Crayon Khôl eyeliner khol
  • Bi-Facil demachiant pentru ochi pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila 30 ml

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Hypnôse Drama1