LancômeEffacernes Longue Tenue anticearcan pentru ochi SPF 30

1×
Lancôme Effacernes Longue Tenue anticearcan pentru ochi SPF 30
Lancôme Effacernes Longue Tenue anticearcan pentru ochi SPF 30
culoare 015 Beige Naturel 15 ml
138RON

În stoc | 920,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: LAM4156
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Acoperiți instant cearcănele și imperfecțiunile cu Lancome Effacernes Long Tenue! Anticearcănul rezistent la apă, conține o cantitate mare de substanțe naturale și maschează imediat semnele de stres și oboseală. Proiectat pentru a fi utilizat în zona ochilor, oferă o acoperire completă, cu finisaj natural, uniformizează tonul pielii și reduce cearcănele inestetice de sub ochi.

Produsul folosește tehnologia de reflexie a luminii, pentru a obține strălucirea perfectă a pielii din zona ochilor și estompează liniile fine. Testat dermatologic și oftalmologic, este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Caracteristici

  • acoperă instant cearcănele și imperfecțiunile
  • rezistent la apă
  • finisaj natural
  • uniformizează tonul pielii
  • acoperire mare
  • estompează liniile fine
  • testat dermatologic și oftalmologic

Aplicare
Aplicați prin tapotare cu degetele sau cu un aplicator destinat corectoarelor, pentru a camufla cearcănele și imperfecțiunile.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Ușoară
Efect
corector

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.