Lalique Pour Homme Equus

eau de parfum pentru bărbați 75 ml

4×
Lalique Pour Homme Equus eau de parfum pentru bărbați 75 ml
Lalique Pour Homme Equus eau de parfum pentru bărbați 75 ml
375RON

Economisiți 66%
75 ml
128RON

Cod: LAL0080 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
Lalique Pour Homme Equus
75 ml | 128RON

Descriere parfum Lalique Pour Homme Equus

Lalique Pour Homme Equus este un parfum bărbătesc de lux, cu elemente orientale exotice, lansat în anul 2001. Este o compoziţie foarte elegantă, captivantă şi specială, apreciată cu precădere de bărbaţii maturi şi deosebiţi. Fantasticul parfum de la brandul Lalique vă farmecă datorită ingredientelor aromate şi neobişnuite, în care domină tonurile de citrice, de mirodenii puternice şi de plante îmbătătoare. Aerul bărbătesc este conferit de acordurile de lemn şi de piele. Încercaţi apa de parfum Pour Homme Equus, care se poate folosi tot anul, continuând să vă farmece ani de-a rândul.

Lalique Pour Homme Equus vă captivează nu doar prin parfumul original, ci şi prin ambalajul luxos şi de calitate. Flaconul masiv din sticlă, cu gravura unui cap de cal şi cu un capac distinctiv, din metal trădează un conţinut de cea mai înaltă calitate. Faceţi-vă o bucurie, dumneavoastră înşivă sau cuiva apropiat, cumpărând parfumul potrivit doar pentru un bărbat rafinat.

Încă de la primele acorduri ale apei de parfum Lalique Pour Homme Equus se simte forţa proaspătă a naturii. Veţi percepe briza distinctă a bergamotei şi aciditatea specială a lămâii. Ulterior, se dezvoltă aroma tipic bărbătească de lemn de ienupăr dulceag, de cardamom, de frunze discrete de violetă şi de nucşoară înţepătoare.  Această combinaţie armonioasă este unică, tocmai datorită nucşoarei. Notele intense de benzoină şi de vetiver, de la final, ating perfecţiunea datorită pielii, lemnului şi moscului senzual. Apa de parfum Lalique Pour Homme Equus are o persistenţă excepţională.

Brandul de lux Lalique, cu rădăcini adânci, pregăteşte în fiecare an noi parfumuri, care îşi câştigă adepţi înfocaţi în toată lumea. Nici nu este de mirare. Parfumurile perfect echilibrate, pentru bărbaţi şi femei, împreună cu flacoanele cu un design superb dezvăluie calitatea şi luxul şi propagă faimosul nume al acestui brand. Dacă până acum nu v-aţi oferit niciunul dintre numeroasele parfumuri Lalique, este cazul să corectaţi situaţia.

Alegeţi, de exemplu, eleganţa sonoră cu numele Lalique Pour Homme Equus!  Este un parfum neobişnuit, cu elemente proaspete de citrice, cu mirodenii rafinate şi cu un final de o forţă minunată. Pour Homme Equus este un parfum pe măsura unor bărbaţi la fel de originali şi de interesanţi.

Compoziție

Note varf
bergamota, lamaie
Note inima
cardamom, frunze de violete, ienupar, mahon, nucsoara
Note baza
amyris, benzoin, mosc, piele, sequoia, vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Pour Homme Equus

Adaugă o nouă recenzie

4.0
4 Evaluare
3
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală