Lalique Pour Homme Equus Eau de Parfum pentru bărbați

8×
Lalique Pour Homme Equus Eau de Parfum pentru bărbați
Lalique Pour Homme Equus Eau de Parfum pentru bărbați
Economisiți
375RON

Economisiți 68%
75 ml
119RON

158,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAL0080 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 16.04.2021

Descriere Lalique Pour Homme Equus
Compoziție

Viril și carismatic. Proaspăt și cald. Modern și clasic. Astfel se poate caracteriza parfumul Lalique Pour Homme Equus. Flaconul poartă emblema unui cal, considerat de René Lalique un simbol al frumuseții și al forței invincibile. Bărbatul „Equus” este liber și nu suportă constrângerile. Sportiv și impetuos, el este într-o eternă căutare de senzații tari.

  • un parfum oriental-picant, perfect pentru bărbatul modern
  • potrivit pentru fiecare zi, în orice anotimp
  • lansat în anul 2001

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o combinație fresh, de coajă de lămâie, cu boabe de ienupăr și tonuri citrice de bergamotă, care contrastează cu nota caldă de cardamon. Urmează notele din inimă, cu frunze delicate de violetă, flori aromatice de nucșoară și lemn de sequoia. Finalul impresionant conține note de benzoină eterică și de mosc senzual și o aromă virilă de piele.

Povestea parfumului
Flaconul parfumului Lalique Pour Homme Equus, creat de maestrul sticlar René Lalique în anii treizeci ai secolului trecut, este inspirat de ornamentele de pe capotele mașinilor din perioada antebelică. Parfumul este impulsiv, dinamic și masculin. Și, ca orice bărbat, ascunde o picătură de dorință și de putere.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
boabe de ienupar, cardamom, bergamota, coaja de lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
sequoia, frunze de violete, nucșoară
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, amyris, benzoin, mosc, piele
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Pour Homme Equus8