Lalique L'Amour Eau de Parfum pentru femei

16×
Lalique L'Amour Eau de Parfum pentru femei
Lalique L'Amour Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
569RON

Economisiți 78%
100 ml
122RON

122,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAL0118 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 24.06.2021

Descriere Lalique L'Amour
Compoziție

Descoperiți-vă noi dimensiuni romantice. Apa de parfum pentru femei Lalique L´Amour a fost inspirată de dragostea infinită. Parfumul este dulce, amețitor și captivant, ca însăși dragostea.

  • un parfum floral-lemnos irezistibil
  • pentru femeia romantică și elegantă
  • potrivit mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu fermecătoare note de bergamotă răcoritoare, tonuri florale de muguri de trandafir și neroli amărui. Inima este compusă din aroma dulce de gardenie, însoțită de iasomie delicată și de tuberoză senzuală. Cedrul cald și lemnul de santal catifelat, de la final, desăvârșesc o experiență senzorială perfectă.

Povestea parfumului
Prințul japonez Asaka Jasuhiko i-a cerut artistului francez René Lalique să creeze patru uși mari de sticlă, pentru palatul său din Tokyo. Lalique a dus proiectul la bun sfârșit, cu eleganță, creând capodopere de design, cu siluete de personaje feminine cu aripile deschise.

În anii 80, palatul a devenit un muzeu metropolitan, unde capodoperele lui Lalique pot fi admirate și astăzi. Tocmai aceste uși de sticlă au inspirat flaconul parfumului Lalique L’Amour, creat în onoarea iubirii lui Lalique pentru toate femeile și toate florile.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, boboc de trandafir, extras din portocala amara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
gardenie, tuberoza, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, mosc, cedru
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique L'Amour16