La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5gel spumant cu efect de calmare

La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5 gel spumant cu efect de calmare
La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5 gel spumant cu efect de calmare
200 ml

Cod: LRP2116 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse cosmetice La Roche-Posay de minim 90 RON și vă oferim cadou apa micelară Physiologique Solution pentru piele sensibilă la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5
Caracteristici

Caracteristici:

  • calmează iritațiile

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil
Tipul de piele
ten sensibilă, piele eczematoase si atopice
Efect
calmare

Despre brand La Roche-Posay

Brandul francez de dermato-cosmetice La Roche-Posay este cunoscut pentru colaborarea intensă cu medicii dermatologi și pentru angajamentul de a face îngrijirea pielii mai plăcută, pentru persoanele cu pielea sensibilă. De aceea, preparatele La Roche-Posay au o compoziție minimalistă și sunt produse în condiții de control strict.

Gamele de produse La Roche-Posay sunt adaptate la cerințele specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee. Baza indispensabilă pentru fiecare preparat este apa termală din La Roche-Posay, care are proprietăți antioxidante și terapeutice și calmează instantaneu pielea sensibilă și iritată.

Calitatea produselor dermato-cosmetice La Roche-Posay este demonstrată nu numai de rezultatele documentate ale studiilor clinice, ci și de numeroasele recomandări ale dermatologilor de top.

Rating La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5