Koto Parfums

Koto Parfums este una dintre casele de parfumuri specializate in productia parfumurilor pentru copii. Brandul frantuzesc a fost fondat in 2001, dar au debutat ca si consultati in domeniu. Abia peste cativa ani avea sa se lanseze si in productie, design si distributie. Au cunoscut succesul de indata ce au lansat colectia Hello Kitty - usoara, delicata si perfecta pentru orice domnisoara.

De mentionat sunt mai ales colectile L`Eau de Arthur si L`Elixir de Selenia dar si Kimmi Fragrance - toate acestea se bucura de apreciere si entuziasm in randurile fanilor papusilor japoneze Kimmidoll si Kimmi Junior Doll.

Parfumurile sunt invaluite de fantazie si aventura. Prin notele lor, ne spun povesti uimitoare, venite din lumi de basm. Designul amabalajului este foarte dragut, in forma de papusele, baloane, elixiruri magice dar si multe altele!

Koto Parfums acorda mare atentie si sigurantei calitatii. Produsele sale includ cele mai bune ingrediente si sunt riguros testate dermatologic.

Dezvoltarea parfumurilor Koto se datoreaza colaborarii companiei cu binecunoscuti maestrii in domeniu Corinne Cachen, Alexandrou Monet sau Delphine Jelk. In repetate randuri a reusit sa castige premiul Oscar CosmétiqueMag.

Brandul Koto Parfums se adreseaza tuturor persoanelor, in special celor care au copii, intrucat calitatea este de exceptie, designul este atractiv si preturile sunt rezonabile

întregul text ascundeți textul