Treci la conținutul principal

Korres

Korres

Răsfățați-vă corpul cu plante din însorita Grecie. Cosmeticele Korres se inspiră din bogăția tradițiilor grecești, care ascund secretele frumuseții. Fie că vorbim despre produse pentru îngrijirea tenului, a corpului sau a părului, de cosmetica solară sau de produse de machiaj de prim rang, toate conțin doar ingrediente naturale de cea mai bună calitate, prietenoase cu mediul și cu pielea.

Cosmeticele naturale grecești Korres au apărut treptat, în cea mai veche farmacie homeopatică din Atena, din mâinile lui George Korres. Primul produs a fost creat în 1996, cu contribuția inginerei chimiste Lena Korres. Fondatorii au aderat, de la bun început, la principiile unei întreprinderi ecologice, a cărei misiune este, înainte de toate, protejarea și susținerea florei naturale a Greciei și minimizarea impactului asupra mediului.

Crema hidratantă Korres Wild Rose a propulsat popularitatea brandului, nefiind însă singura preferată. Merită încercat și gelul răcoritor Korres Greek Yoghurt, inspirat de tradiția aplicării iaurtului grecesc pe pielea arsă de soare. Gelul de duș Korres transformă o baie obișnuită într-o experiență unică; iar, pentru un aliat antiîmbătrânire cu o compoziție pur naturală, alegeți din colecția Korres Black Pine. Invitați în casa dvs. un crâmpei din natura Greciei.

întregul text ascundeți textul