KORIKA Weddingset de cosmetice I. pentru femei

KORIKA Wedding set de cosmetice I. pentru femei
KORIKA Wedding set de cosmetice I. pentru femei
Livrare gratuită
set de cosmetice I. pentru femei
154RON

Cod: KKR1160 | În stoc

masca pentru celule 3 buc + masca pentru maini si unghii 1 buc + masca pentru picioare 1 buc + mască cu hidrogel pentru buze 1 buc

1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse pentru îngrijirea pielii de minim 140 RON și vă oferim cadou un set de fiole Saffee Advanced pentru față.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descrierea produsului KORIKA Wedding
Caracteristici

Ultimele 7 zile înainte de nuntă, iar pregătirile sunt în toi? Dragă mireasă, fă-ți timp și pentru pielea și tenul tău, care pot fi perfecte, cu ajutorul unui set genial de măști, cu efect instantaneu.

Cu o săptămână înainte de nuntă
Este cel mai prielnic moment pentru a începe purificarea tenului. Încearcă masca KORIKA StarBeauty, cu cărbune activ, care absoarbe eficient excesul de sebum, pentru un ten proaspăt. Găsește puțin timp și pentru tine și evadează o clipă din stresul pregătirilor.

Cu trei zile înainte de nuntă
A venit timpul măștii revitalizante KORIKA StarBeauty, cu extract de melc. Tenul tău are nevoie de regenerare, de fortificare și de hidratare. Iar corpul se va odihni și el puțin, după efortul pregătirilor finale.

În ziua nunții
Tam-ta-dadam!!! Ziua când începi o viață nouă. Merită să te trezești puțin mai devreme și așa, dis de dimineață, înainte de orice alt produs, să folosești masca textilă KORIKA, cu aur de 24 de carate. Nicio altă mască nu iluminează tenul la fel de frumos!

Ceva în plus
Vrei ca primul tău sărut ca soție să fie absolut de neuitat? Răsfață-ți buzele cu masca pentru buze KORIKA SciBeauty. Îmbunătățește circulația sângelui, conferă buzelor volum și catifelare. Vei fi numai bună de sărutat!

Nu uita că vei sta în picioare întreaga zi de nuntă. Ocupă-te și de ele. În ziua dinaintea nunții, răsfață-ți picioarele cu masca specială KORIKA. Pielea va deveni catifelată și elastică.

Ne-am gândit și la mâini, care trebuie să fie netede și catifelate, când primesc verigheta. Le ajută masca KORIKA pentru mâini și unghii.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, iluminare, regenerare, nutriție, restaurează densitatea pielii
Tipuri de seturi
ambalaj economic

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA Wedding