KORIKA StarBeauty mască textilă iluminatoare cu aur de 24 de karate

KORIKA StarBeauty mască textilă iluminatoare cu aur de 24 de karate
KORIKA StarBeauty mască textilă iluminatoare cu aur de 24 de karate
3 g + 25 g

Cod: KKR0012 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere KORIKA StarBeauty
Caracteristici

Investiția în aur este întotdeauna profitabilă - mai ales când este vorba de tenul dvs. Masca iluminatoare de tip compresă, cu aur de 24 de carate, KORIKA StarBeauty îi oferă o doză bogată de nutrienți, în 2 etape.

Masca este fabricată printr-o metodă de fermentație cu apă naturală de cocos, care aderă perfect la ten, datorită caracteristicilor sale. Oferiți tenului dvs. o doză de lux.

Caracteristici:

  • regenerează și iluminează tenul
  • asigură tenului hidratarea și nutriția necesare
  • reduce temperatura tenului cu până la 5°C și îl înviorează plăcut
  • netezește ridurile și conferă tenului fermitate
  • contractă eficient porii dilatați
  • masca este absorbită rapid, datorită texturii fluide

Ingrediente:

  • aur de 24 de carate - are efecte regeneratoare și antioxidante
  • acid hialuronic - hidratează și conferă tenului flexibilitate
  • mască din bio-celuloză - fabricată din apă de cocos, printr-o metodă de fermentație

Aplicare:
Pasul 1.: Aplicați gelul pe fața demachiată și curățată.
Pasul 2.: Scoateți compresa din ambalaj și aplicați-o pe față. După 15-20 minute, înlăturați-o cu atenție și masați resturile de mască, atent, în piele.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, iluminare, regenerare, nutriție, restaurează densitatea pielii
Substanțe active
acid hialuronic

Am scris despre KORIKA StarBeauty
Articole

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA StarBeauty