KORIKAStarBeauty mască textilă purificatoare, cu cărbune activ

KORIKA StarBeauty mască textilă purificatoare, cu cărbune activ
KORIKA StarBeauty mască textilă purificatoare, cu cărbune activ
15 g

Cod: KKR0013 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere KORIKA StarBeauty
Caracteristici

Masca textilă purificatoare cu nămol KORIKA StarBeauty absoarbe imediat după aplicare excesul de sebum și închide porii dilatați. Este concepută special pentru tenul gras sau iritat, pe care îl curăță și îl calmează.

Masca cu conținut de argilă redă pielii aspectul mătăsos, îi oferă confort și hrană, păstrându-i elasticitatea naturală. Încercați acest produs eficient, care îi conferă tenului un aspect proaspăt și tineresc!

Efecte:

  • absoarbe excesul de sebum
  • închide porii dilatați
  • calmează, catifelează și împrospătează
  • hrănește și adaugă flexibilitate

Ingrediente:

  • cărbune activ – absoarbe grăsimea, contractă porii dilatați
  • bentonită – calmează și purifică
  • caolin – absoarbe impuritățile și excesul de sebum

Mod de aplicare:
A se aplica pe fața perfect demachiată și curată. Se scoate partea superioară a măștii din ambalaj și se îndepărtează folia transparentă. Se aplică masca pe partea superioară a feței și se îndepărtează partea cealaltă - o folie opacă. Se repetă procesul și pentru partea de jos a măștii.

Se lasă masca să acționeze 20-30 de minute, până la uscarea completă, apoi se scoate cu grijă. După scoaterea măștii, se îndepărtează resturile cu apă călduță sau cu ajutorul unui tampon cosmetic.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
nutriție

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA StarBeauty