Kneipp Enjoy Life May Chang & Shea Butter set cadou II.

Kneipp Enjoy Life May Chang & Shea Butter set cadou II.
Kneipp Enjoy Life May Chang & Shea Butter set cadou II.

Cod: KNE00111 | Acest produs este momentan indisponibil

Lotiune de corp delicata 200 ml + gel de duș mătăsos 200 ml

Descriere Kneipp Enjoy Life May Chang & Shea Butter
Caracteristici

Loțiunea de corp Kneipp Enjoy Life May Chang & Shea Butter asigură pielii hidratarea necesară și îi conferă o netezime catifelată.

Setul conține:

  • Lotiune de corp delicata 200 ml
  • gel de duș mătăsos 200 ml

Caracteristici:

  • spală pielea și îndepărtează impuritățile
  • hrănește și tratează pielea
  • oferă hidratare și suplețe de lungă durată
  • ușor de aplicat, se absoarbe bine
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou
Substanțe active
unt de shea

Despre brand Kneipp

Marca germană Kneipp poartă numele fondatorului său, preotul Sebastian Kneipp (1821-1897). Acesta a fost, toată viața, interesat și activ în domeniul hidroterapiei și al altor metode de medicină naturală. Astăzi, Kneipp, pe baza învățăturilor holistice ale lui Sebastian, comercializează o gamă largă de produse interesante. Oferta acestui brand include, de exemplu, produse cosmetice de calitate și suplimente alimentare.

Brandul Kneipp se mândrește cu accentul enorm pus pe eficiență și siguranță. Produsele Kneipp sunt dezvoltate în cooperare cu oameni de știință de renume din diferite domenii (dermatologie, alergologie, microbiologie etc.), iar fiecare produs trece prin teste riguroase.

În compoziția cremelor, a unguentelor și a altor produse Kneipp găsim extracte din diverse plante, cum ar fi iasomia, menta, mușețelul, cimbrul sau rozmarinul. Foarte populare sunt în special produsele cosmetice destinate îngrijirii pielii uscate și sensibile, care beneficiază de proprietățile benefice ale florilor de migdal.

Mark Kneipp a devenit, în timp, un simbol al eficienței și al inovației. Nu e de mirare că produsele companiei au câștigat numeroase premii prestigioase. Brandul Kneipp îi va atrage pe toți cei care își doresc nu numai frumusețe, ci și sănătate și vitalitate, care caută calitatea la un preț rezonabil și care doresc să încetinească procesul de îmbătrânire.

Rating Kneipp Enjoy Life May Chang & Shea Butter