Treci la conținutul principal

Despre brandul Klorane

Brandul francez de produse dermato-cosmetice Klorane se inspiră din natură, de peste 50 de ani. S-a angajat să protejeze și să valorifice în mod responsabil patrimoniul vegetal al planetei. A fost înființat în anul 1966, de către farmacistul Pierre Fabre, cu scopul de a crea produse cosmetice eficiente și, în același timp, 100% ecologice.

 

Brandul Klorane este fidel angajamentelor sale ecologice – respectă principiile dezvoltării durabile, reduce consumul de energie și protejează natura. La fabricarea produselor sale nu se utilizează specii de plante pe cale de dispariție și se garantează calitatea extractelor vegetale.

Produsele Klorane fac parte dintre cele mai bune cosmetice pentru răsfățarea pielii și a părului. Șamponul clasic Klorane - sau varianta expres, Klorane șampon uscat atunci când nu ai suficient timp - merită toată atenția. Produsele cosmetice pentru copii Klorane Bébé reprezintă alegerea tuturor părinților care doresc să le ofere copiilor cele mai bune produse, totodată respectând natura.

întregul text ascundeți textul