Kenzo Jungle L'Éléphanteau de parfum pentru femei

172×
Kenzo Jungle L'Éléphant eau de parfum pentru femei
Kenzo Jungle L'Éléphant eau de parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
545RON

Economisiți 68%
100 ml
175RON

Cod: KZO0072 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Kenzo Jungle L'Éléphant
Compoziție

Porniți într-o călătorie direct spre inima naturii. Vă conduce pe poteci sigure apa de parfum pentru femei Kenzo Jungle L'Éléphant. Ca multe alte femei din întreaga lume, vă veți îndrăgosti de farmecul, de complexitatea și de senzualitatea acestuia.

  • un parfum oriental senzual și picant
  • parfumul aduce bucurii femeilor din anul 1996
  • perfect mai ales seara, dar și în timpul zilei

Compoziția parfumului
Caracterul parfumului se exprimă încă de la tonurile de vârf, dominate de picanteria exoticului cardamon, acompaniat de chimen și de cuișoare. La scurt timp apar notele din inimă, unde opulenta gardenie este susținută de acorduri dulci-florale de ylang-ylang și de lemn dulce. La finalul generos, notele de bază, de paciuli, de vanilie și de ambră, lasă o urmă senzuală persistentă.

Povestea parfumului
După cum sugerează și numele, povestea parfumului Kenzo Jungle L'Éléphant are loc într-o junglă unde domnesc alte reguli. Nu leul este rege aici, ci elefantul. Un elefant auriu care, de la înălțimea tronului său de pe capac, privește cu bucurie la neobișnuitul flacon plin cu un parfum senzual și absolut unic.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, cuisoare, chimion, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
mango, heliotrop, Ylang-Ylang, lemn dulce
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, vanilie, kasmeran
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Kenzo

Casa de modă Kenzo combină în mod original cel mai rafinat stil asiatic cu moda europeană de lux. Prestigiosul brand a fost fondat la începutul anilor ’70, de creatorul japonez Kenzo Takada. Inspirat din revistele de modă ale surorilor sale, pasionatul designer se mută din Tokio la Paris, unde devine rapid celebru, prin modelele sale îndrăznețe și prin spectaculoasele defilări de modă.

Kenzo a lansat primul său parfum în anul 1988. Ca toate celelalte parfumuri Kenzo, acesta reflectă motivele sale exotice, mult îndrăgite. Masculine sau feminine, parfumurile Kenzo combină tonuri inedite, care au cucerit multe inimi. Emblematice sunt, de pildă, simfonia florală Kenzo Flower sau pasionatul joc de mirodenii din Jungle L’Élephant.

Brandul Kenzo continuă să stabilească tendințele modei și ale parfumurilor. Se implică în proiecte creative, colaborează cu artiști tineri și se inspiră constant din diversitatea universului care ne înconjoară.

Rating Kenzo Jungle L'Éléphant

tracking pixel