Kenzo Jungle L'Éléphanteau de parfum pentru femei

179×
Kenzo Jungle L'Éléphant eau de parfum pentru femei
Kenzo Jungle L'Éléphant eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
352RON

Cod: KZO0072 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 01.10.2020
Ridicare personală
joi 01.10.2020

Descriere parfum Kenzo Jungle L'Éléphant
Compoziție

Porniți într-o călătorie direct spre inima naturii. Vă conduce pe poteci sigure apa de parfum pentru femei Kenzo Jungle L'Éléphant. Ca multe alte femei din întreaga lume, vă veți îndrăgosti de farmecul, de complexitatea și de senzualitatea acestuia.

  • un parfum oriental senzual și picant
  • parfumul aduce bucurii femeilor din anul 1996
  • perfect mai ales seara, dar și în timpul zilei

Compoziția parfumului
Caracterul parfumului se exprimă încă de la tonurile de vârf, dominate de picanteria exoticului cardamon, acompaniat de chimen și de cuișoare. La scurt timp apar notele din inimă, unde opulenta gardenie este susținută de acorduri dulci-florale de ylang-ylang și de lemn dulce. La finalul generos, notele de bază, de paciuli, de vanilie și de ambră, lasă o urmă senzuală persistentă.

Povestea parfumului
După cum sugerează și numele, povestea parfumului Kenzo Jungle L'Éléphant are loc într-o junglă unde domnesc alte reguli. Nu leul este rege aici, ci elefantul. Un elefant auriu care, de la înălțimea tronului său de pe capac, privește cu bucurie la neobișnuitul flacon plin cu un parfum senzual și absolut unic.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, chimion, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
gardenie, Ylang-Ylang, lemn dulce
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo Jungle L'Éléphant179