Kenzo Flower by Kenzoeau de parfum pentru femei

53×
Kenzo Flower by Kenzo eau de parfum pentru femei
Kenzo Flower by Kenzo eau de parfum pentru femei
Promoție
Economisiți
545RON

Economisiți 66%
100 ml
185RON

Cod: KZO0046 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 16.04.2020

Descriere parfum Kenzo Flower by Kenzo
Compoziție

Macul de câmp este o floare superbă, dar, în mod cu totul neobișnuit, lipsită de aromă proprie. De aceea, apa de parfum Kenzo Flower by Kenzo încearcă să surprindă acest parfum imaginar al florii de mac.

  • un parfum floral-catifelat, cu accente orientale
  • pentru femeile romantice, care caută originalitatea și ineditul
  • potrivit pentru zi
Compoziția parfumului
Debutează cu note de flori și de fructe, aromele proaspete, de mandarine și de coacăze negre fiind echilibrate de esențe de păducel și de trandafiri bulgărești. Inima compoziției dezvăluie aroma îmbătătoare a opoponaxului, care, împreună cu iasomia și violeta, evocă o pajiște proaspăt înflorită. Flower by Kenzo are o bază senzuală, compusă din vanilie dulce, mosc alb și tămâie intensă.

Povestea parfumului
Autorul compoziției este marele maestru al lumii parfumurilor, Alberto Morillas. Floarea de mac, într-un flacon simplu, cu design industrial, evocă îmbinarea armonioasă a naturii cu orașul, surprinzând esența parfumului și a femeii care îl folosește.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mandarina, coacaze negre, paducel
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
commiphora opoponax, trandafir bulgaresc, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, vanilie, tamaie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Kenzo

Casa de modă Kenzo combină în mod original cel mai rafinat stil asiatic cu moda europeană de lux. Prestigiosul brand a fost fondat la începutul anilor ’70, de creatorul japonez Kenzo Takada. Inspirat din revistele de modă ale surorilor sale, pasionatul designer se mută din Tokio la Paris, unde devine rapid celebru, prin modelele sale îndrăznețe și prin spectaculoasele defilări de modă.

Kenzo a lansat primul său parfum în anul 1988. Ca toate celelalte parfumuri Kenzo, acesta reflectă motivele sale exotice, mult îndrăgite. Masculine sau feminine, parfumurile Kenzo combină tonuri inedite, care au cucerit multe inimi. Emblematice sunt, de pildă, simfonia florală Kenzo Flower sau pasionatul joc de mirodenii din Jungle L’Élephant.

Brandul Kenzo continuă să stabilească tendințele modei și ale parfumurilor. Se implică în proiecte creative, colaborează cu artiști tineri și se inspiră constant din diversitatea universului care ne înconjoară.

Rating Kenzo Flower by Kenzo