Juliette has a gun Not a Perfume Superdose Eau de Parfum unisex

Juliette has a gun Not a Perfume Superdose Eau de Parfum unisex
Juliette has a gun Not a Perfume Superdose Eau de Parfum unisex
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
322RON

Economisiți 15%
100 ml
274RON

274RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JHG01798 | 5 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Chiar acum aveți 15% reducere la parfumurile populare.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 29.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 28.01.2021

Descriere parfum Juliette has a gun Not a Perfume Superdose
Compoziție

O amprentă parfumată fermecătoare care vă ajută să vă urmați obiectivele indiferent de circumstanțe. Apa de parfum unisex Juliette has a gun Not a Perfume Superdose este un parfum foarte senzual și captivant, care va fi apreciat de toți iubitorii aromelor florale și lemnoase. O creație unică și proaspătă ce lasă în urma purtătorului rafinament și eleganță sofisticată.

  • potrivit pentru toată ziua dar și la ocazii deosebite
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • parfum lemnos floral

Compoziția parfumului
Ambroxanul este singurul ingredient din compoziție, amplasat confortabil în notele de bază a acesteia. Acest ingredient minune este responsabil pentru aroma lemnoasă, curată și proaspătă, reprezentată de parfumul unisex Not a Perfume Superdose.

Povestea parfumului
Parfumul unisex Juliette has a gun Not a Perfume Superdose se caracterizează printr-o compoziție aproape hipoalergenică. Sticla ultramodernă a parfumului este fabricată în Franța și este accesorizată cu un capac din zamac. Culoarea sticlei de un alb lăptos amintește de aroma cristalină a parfumului, în timp ce detaliile roșii reprezintă intensitatea sa specială.

Compoziție

Compozitie
ambroxan
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Not a Perfume Superdose