Juliette has a gun Midnight Oud Eau de Parfum pentru femei

17×
Juliette has a gun Midnight Oud Eau de Parfum pentru femei
Juliette has a gun Midnight Oud Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
645RON

Economisiți 42%
100 ml
375RON

Cod: JHG1160 | 4 de buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.01.2021

Descriere parfum Juliette has a gun Midnight Oud
Compoziție

Închideți ochii și călătoriți în imaginație pe meleagurile Orientului Îndepărtat. Cu tonuri profunde de lemn de oud și de trandafiri, misteriosul parfum oriental Juliette Has a Gun Midnight Oud pare un semn de recunoaștere imposibil de uitat.

  • un parfum oriental
  • pentru femeia modernă și elegantă
  • lansat în anul 2009  

Compoziția parfumului
Parfumul Midnight Oud combină o avalanșă de trandafiri înfloriți cu tonuri lemnoase întunecate. Cedrul și lemnul de guaiac evocă scara lambrisată a unui palat. Notele pământii de paciuli și de gudron de mesteacăn dau misteriosului lemn de oud o tentă fumurie. Acordul de chihlimbar și moscul se contopesc cu aroma corpului celei care-l folosește, într-un final seducător. 

Povestea parfumului
În miezul celei mai negre nopți, pe culoar fâlfâie umbra unui voal. O domniță fugară. Silueta misterioasă este dezvăluită de scânteierile flaconului și de parfumul inconfundabil, care plutește ca o provocare. Urmăriți-l.


Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
trandafir, papyrus, bergamota, sofran
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
geranium, agar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Midnight Oud17