John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder crema de netezire pentru par indisciplinat

John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder crema de netezire pentru par indisciplinat
John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder crema de netezire pentru par indisciplinat
Promoție
100 ml
38RON

38,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF02163 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder
Caracteristici

Îmblânziți părul rebel. Crema de netezire John Frieda Frizz Ease asigură un control maxim asupra părului indisciplinat, pe care îl netezește perfect.

Caracteristici:

  • netezește suprafața părului
  • oferă părului o strălucire naturală
  • previne electrizarea nedorită a părului

Cum se utilizează:
Aplicați pe părul uscat sau umed. Se masează în păr, de la jumătatea firului până la vârfuri. Apoi se modelează părul, conform coafurii dorite.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin
Efect
Hidratare, Strălucire și finețe, netezirea părului
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par indisciplinat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder