Jimmy ChooI Want Choo loțiune parfumată pentru corp

Jimmy Choo I Want Choo loțiune parfumată pentru corp
Jimmy Choo I Want Choo loțiune parfumată pentru corp
150 ml
126RON

84,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JCH02110 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Jimmy Choo I Want Choo
Compoziție

Înconjurați-vă cu arome luxoase și în baie, în timpul ritualurilor dvs. matinale sau de seară. Produsul pentru îngrijirea corpului Jimmy Choo I Want Choo vă încântă simțurile și vă parfumează pielea cu parfumul preferat.

Caracteristici:

  • pielea devine fină și catifelată la atingere
  • nu lasă o peliculă grasă pe piele
  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul

Compoziție

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo I Want Choo