Jean Paul Gaultier Scandal

gel de dus pentru femei 200 ml

1×
Jean Paul Gaultier Scandal gel de dus pentru femei 200 ml
gel de dus pentru femei 200 ml

Cod: JPG3368 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Jean Paul Gaultier Scandal
gel de dus pentru femei 200 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Jean Paul Gaultier Scandal

Gelul de duș Jean Paul Gaultier Scandal Scandal completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Despre brand Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei.

Jean Paul Gaultier a prezentat prima sa colecție de modă la mijlocul anilor 80. Mai târziu, a creat emblematica rochie pentru cântăreața Madonna, precum și costumele pentru numeroase filme de succes.

Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

Rating Jean Paul Gaultier Scandal

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală