Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfumeau de parfum pentru bărbați

8×
Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum eau de parfum pentru bărbați
Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum eau de parfum pentru bărbați
125 ml

Cod: JPG3120 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum
Compoziție

Visați la un parfum bărbătesc, rafinat și neobișnuit și care, în plus, vă vine ca turnat? Apa de parfum Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum combină într-un mod neobișnuit tonuri de cardamon, de lavandă și de piele, cu rezultate extrem de tentante.

  • un parfum oriental, pentru bărbații care vor să-și evidențieze carisma
  • poate fi folosit atât ziua, cât și seara
  • o creație a parfumierului Quentin Bisch

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu dulceața picantă a boabelor de cardamon, urmată, la scurt timp, de un trio armonios de lavandă aromatică, cu osmanthus și piele. Finalul aparține unui duo de vanilie și tonka, a cărui căldură dulce completează ultimele acorduri ale acestui parfum captivant, pe care îl veți aprecia atât dvs., cât și femeile pe care le întâlniți.

Povestea parfumului
Parfumul Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum cucerește bărbații din întreaga lume nu doar cu parfumul său îmbătător, ci și cu flaconul albastru, în formă de tors bărbătesc.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, cardamom, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piele, lavanda, scortisoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Amberwood, mosc, vanilie, cumarina
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei.

Jean Paul Gaultier a prezentat prima sa colecție de modă la mijlocul anilor 80. Mai târziu, a creat emblematica rochie pentru cântăreața Madonna, precum și costumele pentru numeroase filme de succes.

Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

Rating Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum