Jean PatouJoy Eau de Parfum pentru femei

10×
Jean Patou Joy Eau de Parfum pentru femei
Jean Patou Joy Eau de Parfum pentru femei
75 ml

Cod: JPT0012 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Jean Patou Joy
Compoziție

Învăluiți-vă în această aromă și veți radia bună dispoziție întreaga zi! Apa de parfum pentru femei Jean Patou Joy este expresia optimismului și a sentimentului de totală fericire.

  • parfum floral
  • parfum citric
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BHT, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRAL, FARNOSOL, BENZYL CINNAMATE, ISOEUGENOL, AMYL CINNAMAL, LIMONENE Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
tonuri verzi, aldehide, piersica, tuberoza, Ylang-Ylang, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir bulgaresc, orhidee, lacramioare, stanjenel, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, zibeta, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Rating Jean Patou Joy9