Placa de creponat părul

Placa de creponat părul
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   2

Cum alegem o placă de creponat părul

Oferiți părului volum, ca să faceți impresie din primul moment! Cu un creponator de păr (denumit și placă de creponat sau fier de creponat părul), puteți crea, în câteva minute, coafuri retro elegante. Alegeți cel mai bun creponator conform cerințelor dvs. și bucurați-vă de un păr creponat perfect, ca de la un stilist de top. Cum îl alegeți?

Alegerea plăcii de creponat părul în funcție de caracteristici

 • Funcția de ionizare este de apreciat dacă aveți părul uscat și fragil. Ionizarea protejează părul împotriva deteriorării, oferind un aspect mătăsos, strălucitor și rezistent.
 • Reglarea temperaturii garantează că părul fin nu se va arde, iar părul rebel va fi disciplinat cu ajutorul temperaturii ridicate. Setați temperatura cu atât mai jos cu cât este părul mai fin și mai deteriorat. Pentru părul sensibil, recomandăm o temperatură în jur de 120 °C, iar pentru creponarea părului creț, gros și indisciplinat, setați temperatura la 200 °C.
 • Extensiile atașabile vă ajută să creați mai multe coafuri cu un singur aparat. Ce-ați spune, de exemplu, de o placă de întins părul care se transformă în placă de creponat, cu un singur clic?

Alegerea plăcii de creponat părul în funcție de materialul plăcuțelor

 • Plăcile din titan se disting printr-o durată de viață lungă și o distribuție stabilă a căldurii.
 • Plăcile ceramice se încălzesc uniform și sunt delicate cu părul.
 • Plăcile cu înveliș de turmalină (ceramice sau de titan) sunt potrivite pentru părul deteriorat, căruia îi conferă un aspect lucios și sănătos.

Cum se folosește placa de creponat părul?

Urmați instrucțiunile producătorului. Procedura uzuală de creponare a părului este următoarea:

 • Porniți placa de creponat părul, setați temperatura adecvată și lăsați-o să se încălzească.
 • Introduceți o șuviță subțire de păr, de la rădăcini, în placa de creponat încălzită și lăsați căldura să acționeze timp de aproximativ 5 secunde. Apoi relaxați placa de creponat și prindeți șuvița puțin mai jos. Procedați de această manieră de la rădăcini până la vârfuri, la toate șuvițele.
 • Placa de creponat seamănă cu o placă de întins părul, diferența fiind că placa de creponat nu glisează pe păr, pentru că s-ar distruge efectul ondulațiilor miniaturale, tipice părului creponat.
 • Dacă doriți să obțineți un volum maxim, răsfirați ușor părul după creponare.

Doriți mai mult volum? Alegeți un ondulator triplu, care va crea bucle puțin mai mari, ce ridică literalmente coafura. Fie că alegeți un ondulator, o placă sau un creponator, protejați-vă părul față de căldură. Folosirea produselor pentru protecția părului evită distrugerea acestuia, chiar și în cazul creponării sau al întinderii frecvente.