Ideepharm Nivelazione Expert deodorant spray pentru picioare si pantofi

Ideepharm Nivelazione Expert deodorant spray pentru picioare si pantofi
Ideepharm Nivelazione Expert deodorant spray pentru picioare si pantofi
150 ml

Cod: IDE0070 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Ideepharm Nivelazione Expert
Caracteristici

Sprayul pentru picioare Ideepharm Nivelazione Expert ameliorează mirosurile neplăcute și alte consecințe negative ale transpirației excesive.

Caracteristici:

  • are acțiune antibacteriană și antimicotică
  • suprimă mirosul neplăcut al picioarelor
  • previne mirosul neplăcut
  • efect ușor răcoritor
  • calmează
  • regenerează intens

Cum se utilizează:
Se pulverizează sprayul pe tălpile curate, după cum este necesar. Se lasă să se absoarbă cât mai bine. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Ideepharm

Dermocosmeticele Ideepharm cuprind produse de calitate pentru îngrijirea feţei, a corpului şi a părului, folosind ingrediente active naturale cu eficienţă dovedită. Firma Ideepharm se concentrează asupra noilor tehnologii şi inovaţii, respectând cerinţele clienţilor. Dermocosmeticele Ideepharm conţin extracte vegetale active, cu efecte benefice asupra corpului şi a minţii.
Producţia cosmeticelor Ideepharm respectă regulile de protecţie a mediului. Nu sunt testate pe animale şi nu conţin parabeni. În asortimentul dermocosmeticelor Ideepharm, fiecare găseşte produsul de care are nevoie. Fie că sunteţi în căutarea unor produse de îngrijire pentru o piele problematică sau pentru pielea sensibilă a copiilor, fie doriţi produse după bronzat, veţi face o alegere bună din asortimentul brandului Ideepharm!  

Rating Ideepharm Nivelazione Expert