Hugo Boss Hugo XY

eau de toilette pentru barbati 100 ml

7×
Hugo Boss Hugo XY eau de toilette pentru barbati 100 ml
Hugo Boss Hugo XY eau de toilette pentru barbati 100 ml
100 ml

Cod: HUG0254 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Urmărește disponibilitatea produselor

Hugo Boss Hugo XY
100 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Hugo Boss Hugo XY

Hugo Boss Hugo XY  este un parfum plin de prospetime, rece ca gheata, potrivit unor persoane moderne ce iubesc libertatea si miscarea.  Parfumul are integrata noua tehnologie "Time Release " care face ca mirosul sau sa persiste o lunga durata de timp.

Notele de inceput ale parfumului au fost create din note de bergamota si pere ce se continua cu esente proaspete de menta si busuioc. Parfumul se incheie prin note de cedru, mosc si patchouli. Hugo Boss Hugo XY poate fi folosit in orice moment al zilei.

Experimentati prospetimea unui  parfum fermecator, Hugo Boss Hugo XY!

Compoziție

Note varf
frunze de par
Note inima
frunze de busuioc, menta, peleti de gheata
Note baza
cedru
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss Hugo XY

Adaugă o nouă recenzie

4.0
7 Evaluare
4
1
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală