Hugo Boss HUGO NowEau de Toilette pentru bărbați

7×
Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette pentru bărbați
Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
378RON

Economisiți 31%
125 ml
262RON

Cod: HUG12838 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Hugo Boss HUGO Now
Compoziție

Trecutul s-a dus, iar viitorul este nesigur. Apa de toaletă pentru bărbați Hugo Boss HUGO Now vă reamintește că prezentul este tot ce avem și că fiecare moment trebuie trăit. Iar momentul dvs. sosește... chiar acum!

  • o ediție limitată, care derivă din emblematicul parfum Hugo Man
  • pentru bărbații care știu să trăiască momentul
  • fiecare parfumare conferă o nouă siguranță de sine și deschide noi posibilități

Compoziția parfumului
Primele note care atrag atenția sunt cele energice ale de cojii de lămâie și ale cardamonului picant. La scurt timp, pe primul plan al compoziției trece inima masculină, cu tonuri proaspete acvatice, mentă răcoritoare și lavandă aromatică. Parfumul evoluează apoi spre finalul dominat de vetiver, un acord elegant și plin de contraste.

Povestea parfumului
„Trăiți în prezent și deveniți eroul vieții dvs.“ este o provocare pentru tânăra generație de astăzi și rezonează cu o campanie care însoțește prezentarea noului parfum Hugo Boss HUGO Now. Chipul și ambasadorul, nu doar pentru acest parfum, ci și pentru brandul de modă HUGO, este Liam Payne - cântăreț și star emblematic al actualei tinere generații.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
coaja de lamaie, cardamom
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
menta, lavanda, tonuri aromatice, tonuri acvatice
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss HUGO Now7