Hugo Boss BOSS Woman Eau de Parfum pentru femei

1×
Hugo Boss BOSS Woman Eau de Parfum pentru femei
Hugo Boss BOSS Woman Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: HUG0384 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Hugo Boss BOSS Woman
Compoziție

Parfumul Boss Woman, de la Hugo Boss este personificarea forței și a independenței feminine. Încearcă și tu parfumul datorită căruia vei fi pregătită să faci față oricărei provocări!

  • un parfum de flori și fructe, cu acorduri lemnoase
  • pentru femeia stilată și sigură pe sine
  • potrivit mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Hugo Boss Boss Woman combină forța și siguranța de sine, feminitatea și imaginația creatoare, într-o modernă operă parfumată. La vârf domină fructele zemoase - măr, mandarină, portocală, kumquat. Inima dulce și caldă ascunde note florale de frezie, de floarea pasiunii și de ylang-ylang. Baza împletește adieri de vanilie, de mosc și de iris, cu esențe lemnoase de cedru și de santal, pentru un plus de senzualitate.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
citrice, portocala, kumquat, mar, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floarea pasiunii, Ylang-Ylang, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
stanjenel, cedru, vanilie, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Woman1