Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord Eau de Toilette pentru bărbați

9×
Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord Eau de Toilette pentru bărbați
Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: HUG09848 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord
Compoziție

Parfumul bărbătesc Boss The Scent Private Accord este personificarea seducției și a atracției irezistibile. Încearcă și tu parfumul de la Hugo Boss, datorită căruia vei lăsa impresii de neuitat!

  • un parfum cald, oriental și lemnos
  • pentru un bărbat elegant și rafinat
  • ideal pentru seară și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Compoziția debutează cu o notă de ghimbir, caldă și proaspătă. Originala inimă a parfumului pulsează în acorduri de maninka și de cafea. Baza, cu tonuri lemnoase și boabe de cacao prăjite formează impresia finală, senzual îmbătătoare, a parfumului Boss The Scent Private Accord.

Povestea parfumului
Boss The Scent Private Accord este creat pentru momente de seducție rafinată și de așteptări, pline de tensiuni delicioase. Descoperă și tu această noutate de lux a anului 2018.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
ghimbir
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
maninka, cafea
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, cacao
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Am scris despre Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord
Articole

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS The Scent Private Accord9